Op deze pagina houd ik mijn portfolio ontwikkelingen bij. Voor mijn maandelijkse overzichten gebruik ik diverse componenten uit mijn Excel sheet en de bijbehorende dashboard. Verder had ik de oude portfolio pagina indeling al een tijd, was het ook tijd voor wat nieuws en heb daarom mijn portfolio pagina anders ingedeeld. Er wordt nu een weergave gemaakt van mijn dashboard. Dat geeft meer inzichten in de ontwikkeling van mijn portfolio.

Mijn portfolio bestaat uit Cash (Euro’s, stablecoins en goud), beleggingen via ABN AMRO Zelf Beleggen, DeGiro en Meesman.nl, P2P Leningen via Mintos, Reinvest en Crowdestor, en als Crypto’s via hardware wallets, oa Bitvavo als Exchange, Cryptohopper en Bitsgap als bot, Celsius.Network, Nexo.io, CoinLoan en BlockFi voor de crypto rente inkomsten.

Kijk vooral verder op de pagina.

Updated: 16-04-2022.

 

Dashboard

Netto waarde verdeling

Netto waarde verloop

Inkomsten en Uitgaven

Investerings Inkomen

Aanvoer Cash

Geinvesteerd

Investeren en Risico

Investeren brengt risico met zich mee. Het is belangrijk om te begrijpen dat investeringen en beleggingen ook (veel) minder waard kunnen worden, en je verliezen kunt hebben.  Investeer daarom alleen met wat je echt kunt missen, en niet nodig hebt als er onverwachtst wat gebeurd. Alle informatie in deze blog pagina betreft mijn eigen ervaringen, en geen professionele beleggingsadvies.