Disclaimer

Deze blog en de artikelen op deze blog zijn bedoeld om e.e.a. te onderzoeken en van mij af te schrijven. De hier gevonden informatie is zonder garantie en kan voor jouw doelen absoluut niet werken. Wellicht heeft het voor mij ook negatief gewerkt. Bedenk goed wat je met deze informatie doet. Ik ben geen gediplomeerde financieel adviseur, belastingprofessional, of zoiets dergelijks. Dit blog is alleen voor vermaak en bijhouden van mijn ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor geldverlies of ander financieel leed waarmee je te maken zou krijgen na het lezen van deze blog.

 

Investeren en Risico

Investeren brengt risico met zich mee. Het is belangrijk om te begrijpen dat investeringen ook (veel) minder waard kunnen worden, en je verliezen kunt hebben.  Investeer daarom alleen met wat je echt kunt missen, en niet nodig hebt als er onverwachtst wat gebeurd. Alle informatie in deze blog post betreft mijn eigen ervaringen, en geen professionele beleggingsadvies.

 

Affiliate links

Deze blog bevat affiliatie-links (affiliate). Ik meld me alleen aan voor dergelijke programma’s voor producten en diensten die ik gebruik of in het verleden hebt gebruikt. De opbrengsten hiervan gebruik ik direct voor het onderhouden en verbeteren van dit blog (bijvoorbeeld de hosting en domein kosten). Net als in het echte leven, kunnen er betere alternatieven komen tussen het tijdstip van mijn aanbeveling en het tijdstip van je lezing.