In de afgelopen tijd heb ik een flink lijstje verzameld van investeringsplatformen die ik gebruik. Die platformen bieden in veel gevallen aantrekkelijke welkomst-bonussen.

Wil je zelf starten met investeren? Kijk dan goed in deze lijst, je kan hier flinke bonussen verdienen bij inschrijvingen. Het zou zonde zijn als je inschrijft zonder.

Dit gaat vaak middels een zogenaamde referral (verwijzing), en hebben daarbij voorwaarden. De bonus, hoe en wat jij (en ik!) er aan hebben heb gebundeld in deze pagina.

Al deze platformen heb ik zelf in gebruik, of heb ik gebruikt voor de bonus.

Laatste update: 01-07-2020

 

B

 

Bitdenex
De bonus: 15 euro start tegoed en tot 1 september 2020 geen transactiefees.
Hoe: Gebruik deze referral link om een nieuwe account aan te maken, voltooi de verificatie (id, proof of addres en bankverificatie), ontvang je start tegoed en start met handelen. That’s it.
Wat heb jij eraan: 15 euro start tegoed en in ieder geval geen transactiefees tot 1 september.
Wat heb ik eraan: 20% commissie van de handel. Maar ja als er geen fees zijn dan is er ook weinig commissie 😉
Notitie: Dit is een startende Nederlandse Exchange. Met een startup kunnen soms wat onhebbelijkheden, cosmetische verbeteringen enzoverder voorkomen. Gebruik het en wanneer je wat opvalt, laat het ze vooral weten. Bitdenex zit goed in de meewerkmodus.

 

Bitvavo
De bonus: 1000 euro’s aan trading fees voor de eerste 7 dagen. Voor de normale particulier is dit gratis traden.
Hoe: Gebruik deze referral link om een nieuwe account aan te maken, voltooi de aanmelding, stort euro’s op je account en start met handelen. That’s it.
Wat heb jij eraan: 1000 euro trading fees voor de eerste 7 dagen.
Wat heb ik eraan: 15% commissie van de handel die een verwezen account doet op het Bitvavo platform.

 

Brave Browser
De bonus: Je verdient seconden van je leven terug door veilig te browsen, en alleen advertenties en trackers te zien die je wilt.
Hoe: Gebruik deze link, installeer Brave en brows veilig het web.
Wat heb jij eraan: Je verdient BAT bij het browsen van het web.
Wat heb ik eraan: ik krijg 10BAT per aanmelding die Brave gebruikt voor 30 dagen.

 

C

 

Celsius.Network
De bonus: 10USD aan BTC wanneer je 200 USD investeert en 72 uur vasthoud.
Hoe: Gebruik de code 169899e5cf bij aanmelden, stort ter waarde van 200 usd en ontvang 10 usd in BTC. Gebruik voor het storten Promocode SPRING voor nog eens 10 USD in BTC. Voor de bonus dien je de fondsen 30 dagen vast te houden. Dat is een peuleschil als je per week rente ontvang op je crypto. Of start met deze link.
Wat heb jij eraan: 20 USD in BTC. Daarnaast ontvang je wekelijks rente over je investering.
Wat heb ik eraan: 20 USD in BTC per verwijzing en aan de voorwaarden voldoet.
Extra mogelijkheid: met de volgende promocode (de promocode geef je op in je profiel, en dan enter een promocode in de app) SUMMER, 200 USD storten en 30 dagen laten staan geeft je nog eens 20USD aan BTC bonus.

Celsius Wallet App Button

 

Change Invest
De bonus: bij overmaken van de eerste 100 euro, ontvang je 10 euro aan BTC.

Hoe: Meld je aan met deze link. Verifeer je account. Maak 100 euro over naar je account. Bij ontvangst van het overmaken ontvang je ter waarde van 10 euro BTC in je wallet.
Wat heb jij eraan: 10 euro aan BTC in je wallet.
Wat heb ik eraan: ik ontvang 10 euro aan BTC per aanmelding.

 

Crowdestor
De bonus: je ontvangt 1% van je investeringen gedurende 90 dagen.
Hoe: Meld je aan met deze link. Verifieer je account en maak euro’s over. Maak gedurende 90 investeringen op het platform.
Wat heb jij eraan: je ontvangt 1% van je investeringen die je doet gedurende 90 dagen na aanmelden.
Wat heb ik eraan: ik ontvang deze 1% ook gedurende de 90 dagen.

 

E

 


Euroclix

 

De bonus: je ontvangt 150 clix bij aanmelding.
Hoe: Meld je aan met deze link. Maak een account en spaar clix door gebruik te maken van de Clix assistent bij bestellingen, maak enquetes bij Panelclix, verdien clix bij Mastercard betalingen en nog veel meer.
Wat heb jij eraan: je ontvangt euro’s per staffel verdiende clix. Bijvoorbeeld 1000 clix is 10 euro, 3000 clix is 50 euro, 5000 clix is 70 euro enzoverder.
Wat heb ik eraan: ik ontvang bij je aanmelding ook de 150 clix, en verder een percentage van je verdiende clix.

 

G

Greenchoice
De Bonus: jij en ik ontvangen beide 50,- bij aanmelding. Daarnaast heb je groene energie.
Hoe: Meld je aan met deze link. Geef je op voor energie via Greenchoice.
Wat heb jij eraan: naast groene energie ontvang je 50,-
Wart heb ik eraan: ik ontvang ook 50,-. Bonus voor beiden dus 😉

 

K


Kendu

De bonus: Ontvang 50,- bij investering van 50,- en 15,- vriendenbonus.
Hoe: Download de Kendu app voor Android of iOS. Meld je aan met mijn persoonlijke actiecode O76539. Deze geef je op bij aanmelden. Beantwoord de vragenlijst en stort 50 euro. Laat dit minimaal 3 maanden staan. In de vierde maand krijg je de bonus.
Wat heb jij eraan: Je verdient een aanmeld bonus van 50,- en nog eens een 15,- vriendenbonus met de actiecode. Dat is toch 65,-
Wat heb ik eraan: Ik ontvang de 15,- vriendenbonus.
Notitie: Let dit is een platform om te gebruiken voor de bonus (best een rendement), als beleggingsplatform is Kendu redelijk prijzig. Wil je serieus investeren met beleggingen, kijk dan bij DeGiro.

 

M
Mintos

De bonus: Afhankelijk van de investeringen die je doet gedurende 30 dagen ontvangen wij beiden een bonus. Bijvoorbeeld 500 euro investeren ontvangen je 10 euro, bij 1000 euro investeren 20 euro enzoverder.
Hoe: Gebruik deze link voor het aanmelden. Voltooi je registratie en doe binnen 30 dagen een of meerdere investeringen.
Wat heb jij eraan: Afhankelijk van de hoeveelheid verdien je in staffels bonus bedragen. Bijvoorbeeld 500 euro investeren ontvangen je 10 euro, bij 1000 euro investeren 20 euro enzoverder.
Wat heb ik eraan: Ik ontvang dezelfde bonus.

 

P

 

PublishOx

De bonus: Gratis tippen van artikelen waarbij tot 80% aan de lezer (jij dus) kan worden uitgekeerd. Met een twee artikelen per dag heb je rond de 6 BAT per week.
Hoe: Gebruik deze link voor het aanmelden. Voltooi je registratie en ga artikelen lezen. Als je uiteindelijk wilt laten uitbetalen (elke maandag) heb je een Ethereum wallet nodig (bijvoorbeeld BAT of DAI).
Wat heb jij eraan: Het leren van allerlei crypto informatie door artikelen uit de community. Tot 80% aandeel in de tips die je dan geeft.
Wat heb ik eraan: Ik ontvang 10% commissie op je uitgegeven tips.

 

 

Investeren en Risico

Investeren brengt risico met zich mee. Het is belangrijk om te begrijpen dat investeringen ook (veel) minder waard kunnen worden, en je verliezen kunt hebben.  Investeer daarom alleen met wat je echt kunt missen, en niet nodig hebt als er onverwachtst wat gebeurd. Alle informatie in deze blog post betreft mijn eigen ervaringen, en geen professionele beleggingsadvies.