Nogmaals: Promotie Verlengd! DeGiro: bij nieuw account tot 1000 euro transactietegoed terug tot en met 27 februari 2020

 

Update: de promotie is (nogmaals!) verlengd tot en met 3 februari 27 februari. Nog meer kans om je portfolio uit te breiden en tot 1000 euro transactietegoed terug verdienen. De e-mail link, pagina en de voorwaarden zoals hieronder blijven hetzelfde.

Er is vanaf vandaag (maandag de 13de en voor een twee keer verlengd vanaf 3 februari) een promotie gaande bij de DeGiro waarbij je 1000 euro transactietegoed terug kan verdienen bij het maken van een nieuw account. Meldt je gedurende de actie periode via deze link, geef je e-mail adres op en maak een account aan.

Als je dus aan het twijfelen bent over een DeGiro account, en ben je van plan een portfolio aan te schaffen buiten de kernselectie of meerdere aankopen per maand te gaan doen? Dan is nu het uitgelezen moment!

Lees verder voor de voorwaarden

 

Voorwaarden

 

 

DeGiro-Logo

 

Een nieuwe klant moet zich in de actie periode (tussen 13 en 23 januari, tot en met 3 februari!) aanmelden via deze link. Daar geef je allereerst je e-mail adres op. Als je dat hebt gedaan open je een account, en activeer je deze.

Wanneer alles goed gaat wordt voor de volgende 100 handelsdagen to 10 euro per dag je transacties vergoed. Let dus op dat je deze goed spreid als je van plan bent meerdere transacties te doen. Een handelsdag is een dag waarop Euronext Amsterdam en/of een Amerikaanse beurs geopend is.

 

Euronext Amsterdam 09:00-17:40
New York Stock exchange 15:30-22:00

 

Je ontvangt je transactiekosten op je account terug in de eerste week van elke volgende maand.

Let op: dit geldt niet voor DeGiro pensioenrekeningen, en geldt voor een account per adres.

Wanneer je de rest van de actievoorwaarden wilt lezen, kan dit hier.

 

Notitie: let met dit soort promoties op het gebruik van browsers met adblockers. Gebruik voor de aanmelding een ad blocker vrij browser. Anders heb je kans dat je aanmelding niet wordt geregistreerd voor de promotie.

 

Notitie: je bent niet verplicht om transacties te doen. Alleen dan doe je niet mee 😉

 

Eerdere ervaringen lezen?

Dat kan, ik heb eerder over mijn ervaringen geschreven in deze blog post.

 

deGiro-Portal

 

Dus geef je op bij deze DeGiro link en ga voor beleggen dit jaar!

 

 

 

 

Investeren en Risico

Investeren brengt risico met zich mee. Het is belangrijk om te begrijpen dat beleggingen ook (veel) minder waard kunnen worden, en je verliezen kunt hebben.  Investeer daarom alleen met wat je echt kunt missen, en niet nodig hebt als er onverwachtst wat gebeurd. Alle informatie op deze blog betreft mijn eigen ervaringen, en geen professionele beleggingsadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *